světlé výčepní pivo

Říká se, že dobrý sládek se pozná podle desítky a u Slánského Raracha to platí dvojnásob!
Myšlenka vzniku 10. stupňového piva přišla přímo od hostů Pivovaru Antoš, a proto i jméno bylo vybráno z nápadů nejen slánských obyvatel. Slánský Rarach se řadí mezi poctivou českou "desítku". Svou plnou chutí a výraznou hořkostí
se stal velmi oblíbeným především v teplých letních měsících. Pivo je vařené ze dvou druhů sladů (bavorský a plzeňský) a chmeleno dvěma druhy žateckého chmele. Málokdo by u tohoto piva poznal, že pije „jen“ desítku.

Alkohol: 4,2% obj.
Stupňovitost/EPM: 10°
Hořkost/IBU: 25
Barva/EBC: 11

Balení:
30 a 50 l Keg sudy
láhev sklo 0,5 l
láhev PET 1 l
láhev PET 1,5 l (Antošova pivotéka)